• bestellingen voor 12:00 worden binnen 24uur verzonden.
  • prijzen zijn inclusief verzendkosten
Inhoud
1.1 Retourneren
1.2 Levertijd en verzendenkosten
1.3 Garantie en klachten
1.4 Betaalmogelijkheden
1.5 Contact gegevens

1.1 Retourneren

Omdat de SOSLabels gepersonaliseerd zijn met een door u ingevoerd telefoonnummer, kunnen deze niet retour gestuurd worden.

Heeft u echter het verkeerde product ontvangen, neemt u gerust contact met ons op. Uiteraard krijgt u kosteloos een nieuw product opgestuurd.

U kunt contact opnemen via het contactformulier op onze site (ga naar contactformulier)

1.2 Levertijd en verzendkosten

De bestellingen die op werkdagen voor 12:00 geplaats zijn, worden de eerst volgende werkdag verzonden. In de praktijk betekend dit dat u de bestelde artikelen doorgaans binnen 2 werkdagen geleverd zijn.

1.3 Garantie en klachten

Op onze producten heeft u garantie, Bij SOSLabels.nl betekend dit dat u recht heeft op de teruggave van het aankoopbedrag of een vervangend product van dezelfde waarde.

 

Ontvangt u het product beschadigt, dan verzoeken wij u vriendelijk om binnen 5 dagen na ontvangst contact met ons op te nemen. U kunt dit doen via het contact formulier op onze site (ga naar Contactformulier) 

Indien het SOSLabel geplaatst is, vervalt de garantie. Heeft u echter problemen met de label neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een oplossing.

 

SOSLabels.nl is niet aansprakelijk voor de manier waarop u ons product gebruikt en of bevestigt. 

 

"Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@soslabels.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

 

1.4 Betaalmogelijkheden

Bij SOSLAbels.nl kunt u veilig en snel betalen via IDeal, Klarna of met u credit kaart. Ons betaling verloopt via Stripe

1.5 Contact gegevens

SOSLAbels.nl

 

Weegbreestraat 239,

3765XG Soest.

(dit is geen bezoek adres)

 

info@soslabels.nl

06 444 01 641

 

KVK       : 83914129

BTW-id  : NL003888540B37