• bestellingen voor 12:00 worden binnen 24uur verzonden.
  • prijzen zijn inclusief verzendkosten

wie zijn wij

 

Wij zijn SOSLabels.nl, trots onderdeel van Tikkelstore.nl.

Net als Tikkelstore.nl zetten wij ons in voor een beter en mooier leef klimaat.

 

Dit doel willen wij bereiken doormiddel van zo milieu bewust te werken, ons verpakkingsmateriaal is daarom naast stoer ook biologisch afbreekbaar.

Met onze SOSLAbels willen wij een oplossing bieden voor een brede doelgroep.

Een SOSLAbel is een plaatje van vinyl wat je op stof kunt strijken. denk hierbij aan een jas, tas, broek, trui, shirt of pet.

Wij hebben de SOSLAbels ontworpen vanuit een zoektocht die wij hadden als enerzijds ouders, anderzijds beide werkende in de zorg. 

 

 

onze SOSLAbels zijn er in twee categorieën, 

 

Op de BIG SOSLabels staat een nummer vermeld van bijvoorbeeld een ouder, verzorger, partner of een ander familie lid. Op deze manier is het mogelijk om een persoon een telefoon nummer mee te geven wat gebeld kan worden als het persoon met de SOSLabel zich om welke reden dan ook niet verstaanbaar kan maken.

Op de KID SOSLabels staat eveneens een nummer vermeld van een ouder of verzorger. Maar hierbij met een leuke afbeelding. Welke ouder kent het niet, de angst om zijn of haar kind kwijt te raken tijdens een uitstapje. Met een SOSLabel zou een oplettende omstander direct contact met je kunnen opnemen.

Zowel de BIG SOSLabels als KID SOSLabels zijn te bestellen in verschillende formaten en 14 verschillende kleuren.

Weten wat onze SOSLAbels zo uniek maakt, Klik hier

 

Wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op.